mail
totalfit1971@gmail.com
phone
+381 65 53 477 55
phone
+381 60 55 402 80
XBODY trening
XBODY trening

• XBODY TotalFit Individualni treninzi •

xbodz

EMS (elektro-mišićna stimulacija) je tehnologija koja, uz pomoć Xbody uređaja, nudi brz i efikasan dvadesetominutni trening

- XBODY TotalFit fitness studio -
XBODY Totalfit fitness studio

STANDARD XBODY štand

XBODY Standardni štand uklapa se u svaku sredinu. Njegov ergonomski i jedinstven dizajn čini ga modernim u svakom prostoru. XBODY vam neće uzeti više od 2 m2 vašeg prostora. Zbog svoje male težine, možete ga lako transportovati ili premeštati u Vašem prostoru.

XBODY je izgrađen od najkvalitetnijih materijala, koristeći najsavremenije proizvodne tehnologije. Ima "touch" ekran od 10 inča tako da se uz XBODY uređaj vežbanje pretvara u lako iskustvo, bez korištenja komplikovanih i zastarelih tehničkih uređaja.

XBODY ima poseban softver koji je srce i duša sistema. Softver omogućava korisniku da odabere jezik, jedan od postavljenih korisničkih profila, da vidite statistiku, rekordne rezultate... Od konkurentnih uređaja najviše ga izdvaja i čini jedinstvenim: video obuke, koje omogućavaju korisnicima da treniraju sami zajedno sa video demonstracijom profesionalnih trenera.

Tehničke specifikacije

Odelo za trening


NAPRAVLJENO NA OSNOVU VIŠEGODIŠNJEG ISKUSTVA

XBODY je trenutno najefikasniji uređaj za treniranje koji koristi modernu tehnologiju elektro-mišićne stimulacije EMS. Korišćenjem specijalnog odela za trening, on šalje sitne električne impulse direktno do mišića i time ojačava njihove prirodne kontrakcije, čime čini da svaki trening bude višestruko efikasniji od bilo kod drugog načina treniranja.

Telefon +381 60 55 402 80
Email: totalfit1971@gmail.com

xbody oprema

Xbody

XBODY Totalfit fitness studio

XBODY TotalFit fitnes studio

    Radno vreme
PONEDELJAK – SUBOTA od 08.00 do 22.00 h
NEDELJA NERADNI DAN
Ukoliko želite da Vas obaveštavamo o našem radu pošaljite nam Vaš E-mail.
Facebook
Twita
All rights reserved © XBODY TotalFit fitness studio
Dizajn Studio Digital , Novi Sad